KASTEEL este o companie producătoare de țiglă metalică, tablă cutată, sistema de scurgere și accesorii pentru acoperișuri, având o experienţă de peste 10 ani în producerea, comercializarea și montarea materialelor pentru acoperiș în clădirile rezidențiale, industriale, biserici.

Compania KASTEEL oferă o gamă variată de profile și culori disponibile, fabricate din materiale ce garantează calitatea, siguranța, încrederea clienților noștri este valoarea noastră de bază.

În 2015 compania Kasteel achiziționează cea mai performantă linie de țiglă metalică OLYMPIA cu cele mai noi posibilități în domeniul dat.

Datorită tehnologiei unice oferim o variantă premium a învelitorii de acoperiș, cu cel mai ridicat standard de siguranță existent pe piață, calitate și protecție a acoperișului este asigurat de învelișul unic MPR Mat. Pentru noi calitatea reprezentând o promisiune îndeplinită.

Echipa noastră reuneşte specialişti şi profesionişti certificaţi în domeniu pregătiţi să facă faţă celor mai complexe proiecte. Scopul nostru este satisfacţia clientului prin calitatea materialului şi soluțiile pe care le propunem realizând cele mai deosebite, atipice proiecte limitând astfel pierderile de material.

Calitatea și durabilitatea produselor noastre sunt garantate de materialele de înaltă calitate și de echipamentele de ultimă generație. Cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, suntem partenerul de încredere pentru clienții noștri atunci când vine vorba de alegerea unor soluții estetice și eficiente pentru protejarea casei lor.