Companie

kasteel este o companie producatoare de tigla metalica, tabla cutata, sistema de scurgere și accesori pentru acoperisuri , avind o experienţă de peste 10 ani în producerea, comercializarea și montarea materialelor de acoperis atit rezidential cît și industrial.

Anul 2013 marchează intrarea noastră pe piaţă ca producator. KASTEEL oferind o varietate pe toate gamele de profile și culori disponibile.

Inplimentind un plan investițiomal amplu pentru a satisface cerințele pieții și mărirea portofolilului în 2014 au fost achiziționate încă 2 linie de producție pentru tabla cutata K-8 și respectiv tabla cutata K-50 avînd destinația construcțiilor pentru spații de depozitare, ferme agrigole, grajduri, unități de producție, spații comerciale etc.

În 2015 compania Kasteel achiziționează cea mai performantă linie de tigla metalica OLYMPIA cu cele mai noi posibilități în domeniul dat.

Echipa noastră reuneşte specialişti şi profesionişti certificaţi în domeniu pregătiţi să facă faţă celor mai complexe proiecte. Strategia noastră, totodată scopul nostru este reprezentat de satisfacţia clientului prin calitatea materialului şi soluțiile pe care le propunem şi le implimentăm.

Suntem un partener de încredere, eficient şi inovator.

Suntem pregătiţi să oferim gama completă de solutii pentru acoperişuri, pentru noi calitatea reprezentînd o promisiune îndeplinită.